Hypotheken

Het beste advies

Het leveren van advies en bemiddeling is een belangrijke dienst waar Sure Verzekeringen en Hypotheken VOF u bij kunnen helpen.. Door het grote aantal banken en verzekeraars waar wij voor bemiddelen, kunnen onze hypotheekadviseurs de hypotheek zoeken die het best bij uw situatie past.

De aankoop van een huis is waarschijnlijk de grootste financiële beslissing die u in uw leven zult maken. Ook is het een proces waar vaak lange tijd overheen gaat. Daarom kan dit een spannende periode zijn. Het is dan prettig om een adviseur te hebben die altijd voor u klaar staat om u in deze periode te begeleiden en te ondersteunen.

Het is vaak zo dat banken alleen keuze uit hun eigen producten bieden. Maar een belangrijk onderdeel van het advies dat u bij ons krijgt is een objectieve vergelijking van verschillende geldverstrekkers. Bij ons bent u er dus zeker van dat u echt het beste aanbod krijgt.

Elk hypotheekadvies is uniek. Wij hebben een 20 jaar ervaring met verschillende situaties en specifieke omstandigheden. Zo kunnen wij u altijd, ook in complexe gevallen zoals een BKR-registratie of medische problemen, voorzien van een weloverwogen advies. Tevens hebben wij veel ervaring met (startende) zelfstandig ondernemers met een zeer variabel inkomen en starters op de woningmarkt.

Ook wanneer u reeds een hypotheek heeft kan het de moeite lonen om met ons uw situatie door te nemen, want het oversluiten – dat wil zeggen veranderen van hypotheek – kan u vaak financieel voordeel opleveren.

Wij staan voor u klaar wanneer het u uitkomt, dus ook in de avonduren of in het weekend. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en hier zijn dus geen kosten aan verbonden.